Hoş geldiniz,
Ziyaretçi
|
|
Beyefendi çevrenizde Kymco servisi yokmu ? Bence bu işleri yetkili servise bırakmak daha doğru olur.
|
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
|
|
Merhaba arkadaşlar. Kymco Agility 200i modelin silindirinin saplama yuvası aralığı kaç mm dir. Sizden öğrenmek istediğim bu bilgiye şu an ihtiyacım olmamasına rağmen, ileride muhtemelen ihtiyacım olacak. Çünkü kullanmakta olduğum Kymco Agility 200i motorsikletimin orijinal silindir kitini muhtemelen bulamayacağım ve modifiye ya da muadili (artık hangi tabir daha doğru bilemiyorum.) bir silindir almak zorunda kalacağım. Mevcut silindir kapağı ile yeni alacağım silindirin uyumu için bu ölcüye ihtiyacım olacağını tahmin ediyorum. Bir başka öğrenmek istediğim hususta şudur: Araştırdığım modifiye silindir ilanlarının yanında bazı rakamlar var, örneğin (57,8 x 60.0) bu ne anlama geliyor. Benim orijinal Kymco Agility 200 i silindirimin bildiğim kadarı ile 163 cc. Piston çapı ile silindir hacmi arasında ne gibi bir bağlantı vardır. Bunlar belki de çok basit ve hatta belki de sizi güldürecek komiklikte sorulardır ama benim tamamen yabancım olan konular oldukları için öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum
Serdar ÖNCÜL / DÜZCE |
Serdar ÖNCÜL
DÜZCE / Merkez Kymco Agility City 200i Affan dedeye para saydım, Sattı bana çocukluğumu.
Son Düzenleme: 03 Ağu 2020 22:55 yazan ARUZKOLIK.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
|