Hoş geldiniz,
Ziyaretçi
|
|
Fatmagül ün suçu ne.. Tabii ki Fatmagül ün suçu yok , bütün suç Bihterde.. Scooter dostları , Bu aralar ilgi ile izlenen ? Fatmagül ün suçu ne ? dizisi , bildiğiniz gibi Çeşmenin Ildırı beldesi güzel balıkçı köyünde çekilmektedir...Çekimlerle gündeme gelen Ildırı ya ilgi çok büyük..Hafta sonları balıkçı köyü ziyaretçilerle dolup taşmakta ve köyün daracık sokakları trafikten kilitlenir duruma gelmektedir...... Belki siz Scooter dostu arkadaşların bu güzel balıkçı köyünü görmek ister düşüncesi ile , bu nefis Pazar günü yaşamakta olduğum Çeşme Ilıca mahallesinden 22 Km uzaktaki Ildırı ya gittim ve aşağıdaki güzel koy ve Ildırı görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim... Ilıca sahilinden lldırı ya doğru yola koyuluyorum.... . . İlica ve ılıca plajını arkada bırakıyorum.. . . . Ardıç ve Paşalimanı kavşağını geçiyorum.Şifne ve Reisdere köyüne geliyorum.. . . . . . İzmir eski çeşme yolu üzerinden gelenler Germiyan Köyü yolu üzerinden Ildırı levhasını takip ederler.... Ildırı levhasından sonra nefis koy görüntüleri.. . . . . . . i . Koyların güzelliği kadar zeytin ağaçlarının kesilerek yapılan çirkin yapılaşmalar da göze çarpıyor.. . . . Uzaktan Ildırı ve Ildırı koyu ve balıkçı tekneleri görüntüsü . . . . . Ildırı koyundaki Kahveler ve Balık Lokantaları.. . K oydan sonraki yokuş sonunda Ildırı köyü girişi ve tarihi daracık sokakları... . . . . . . . . . Dizide oyuncuların kalmış olduğu otel.. . Fatmagül olayının yaşandığı koy. . . Ildırı içinden Karaburun - Balıklıovaya giden bir ara yol vardır..İzmire dönüşte bahçeler arasından kıvrılarak giden bu güzel yolu tercih ederler... . Ildırı Köyü içinden koydan manzaraları... . . . . . Balıkhaneye balık indiren balıkçı tekneleri... . Ildırı nın tepeden görümüşü.. . . . Ahmet Erşen Bıçakçı |
Ahmet Erşen
Bostanlı . İZMİR Piaggio X 9 250 / 2007 Mondial ZAT 150 XL A Rh + / 1949
Son Düzenleme: 01 Oca 2018 19:59 yazan Ahmet Erşen.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
|