Hoş geldiniz,
Ziyaretçi
|
|
|
çoğunda oluyor adil abi. olmadı artık somun tutma yeri genişse lokma kaydırma yapmıyorsa uzun bir boru kullanarakta sökebilirsin.
|
HASAN ASRİ DİDİM/AYDIN MEIDUO 150 T-15
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
|
|
asriç yazan:
Thunderman yazan: Verdiğin faydalı bilgiler için teşekkürler(benim için kıymetli) Teşekkürler Ahmet abi,önce insanın içinde olacak diyorum sağlıcakla...(Ben arka varyatörümü kontrol için 6 sene sonra açayım dedim açamadım çok sıkı kaynamış sanki) adil abi kaynama yok sıkarken havalı somun sıkma makinasınla sıkıyorlar o yüzden çıkmıyor. benimde ön varyatörü ilk sökmeyi denediğimde sökememiştim karşılıklı 1 metre gibi boru ile güç alarak anca sökebilmiştik. geçende de arka varyatörü sökeyim dedim onu da ilk defa söküyordum baktım oda havalı makinayla sıkılmış onuda boru uzatıp sökecektim ama onun somununu ince yapmışlar anahtar kaydırma yaptı. yakınımda tanıdık bir tane lastikçi var orda havalı makinayla söktürdüm. sende hiç uğraşma götür bir tane lastikçiye söktür derim geriye sıkarkende elle sık bir daha sorun olmasın. |
Adil ÖZEL 23/4/1963 iST/Şileliyim Tekirdağ/Mürefte kasabasında yaşıyorum Kahveleri hiç sevmem Mondial 151 Rs ve Salcano Wolf kullanıyorum
Son Düzenleme: 10 Eki 2012 20:54 yazan Thunderman.
|
|
Thunderman yazan:
Teşekkürler Ahmet abi,önce insanın içinde olacak diyorum sağlıcakla...(Ben arka varyatörümü kontrol için 6 sene sonra açayım dedim açamadım çok sıkı kaynamış sanki) adil abi kaynama yok sıkarken havalı somun sıkma makinasınla sıkıyorlar o yüzden çıkmıyor. benimde ön varyatörü ilk sökmeyi denediğimde sökememiştim karşılıklı 1 metre gibi boru ile güç alarak anca sökebilmiştik. geçende de arka varyatörü sökeyim dedim onu da ilk defa söküyordum baktım oda havalı makinayla sıkılmış onuda boru uzatıp sökecektim ama onun somununu ince yapmışlar anahtar kaydırma yaptı. yakınımda tanıdık bir tane lastikçi var orda havalı makinayla söktürdüm. sende hiç uğraşma götür bir tane lastikçiye söktür derim geriye sıkarkende elle sık bir daha sorun olmasın. |
HASAN ASRİ DİDİM/AYDIN MEIDUO 150 T-15
|
|
Ahmet Erşen yazan:
Thunderman yazan:
Sende sağolasın Ahmet abi,aparatın resimleri dört gözle bekliyorum Teşekkürler Ahmet abi,önce insanın içinde olacak diyorum sağlıcakla...(Ben arka varyatörümü kontrol için 6 sene sonra açayım dedim açamadım çok sıkı kaynamış sanki) Adil sağolasın.. Varyatörün açılabilmesi için önce aparat gerekiyor..X9 da yoktu başta zorluk çektim. Sonra ona özel aparat yaptım.Resimleri ile sizlerle paylaşacağım.. Kaynamış olan somun üzerine WD 40 sıkıp on dakika bekleyip ,somun üzerindeki lokmaya da bir kaç çekiç darbesi vurduktan sonra , aparat yardımı ile açılacağına eminim.. Kolay gelsin |
Adil ÖZEL 23/4/1963 iST/Şileliyim Tekirdağ/Mürefte kasabasında yaşıyorum Kahveleri hiç sevmem Mondial 151 Rs ve Salcano Wolf kullanıyorum
|
|
Elinize sağlık . Motora binen motorla yaşamayı bilmeli.
|
|
|
Thunderman yazan:
Teşekkürler Ahmet abi,önce insanın içinde olacak diyorum sağlıcakla...(Ben arka varyatörümü kontrol için 6 sene sonra açayım dedim açamadım çok sıkı kaynamış sanki) Adil sağolasın.. Varyatörün açılabilmesi için önce aparat gerekiyor..X9 da yoktu başta zorluk çektim. Sonra ona özel aparat yaptım.Resimleri ile sizlerle paylaşacağım.. Kaynamış olan somun üzerine WD 40 sıkıp on dakika bekleyip ,somun üzerindeki lokmaya da bir kaç çekiç darbesi vurduktan sonra , aparat yardımı ile açılacağına eminim.. Kolay gelsin |
Ahmet Erşen
Bostanlı . İZMİR Piaggio X 9 250 / 2007 Mondial ZAT 150 XL A Rh + / 1949
|
|