Hoş geldiniz,
Ziyaretçi
|
|
|
Mondial revenge 1200w
Mondial 100 RT Keeway Outlook 150
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
|
|
Sağolasın abi yardımların için.
|
Mondial revenge 1200w
|
|
Eyüp tamam yazının başında söylediğim yere geldik..
Fren kolu yayı.. Eğer yayda kırıklık yoksa , fren kolu vidasını sök..Yayı eline al ve ters yönde yayı aç. En az 3 .4 cm kadar olsun sonra yayı ve fren kolunu yerine monte et..Sorunun hallolur.. Eğer yay esnekliğini kaybetmemiş ise başka scooter elcik yaylarının uyacağını tahmin ediyorum .Parçacılardan arayabilirsin.. Frenin tutmasında sorun yok ise merkez takım değiştirmeden kullan.. |
Ahmet Erşen
Bostanlı . İZMİR Piaggio X 9 250 / 2007 Mondial ZAT 150 XL A Rh + / 1949
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: eypdnç
|
|
Kısa devre olduğunu zannetmiyom abi söktüm baktım herhalgi bi sorun yok ayrıca fren elciğini parmaklarımın üstüyle ileriye doğru ittiğim zaman lamba sönüyor yani bu elciği ileri iten bi yay bozuk muhtemelen, aradığım yayın bu yay olduğunu tahmin etmiştim ama değil diyosan abi araştırmaya devam , eğer bu merkezin yenisini alsam bile oturcam bunu tamir etcem
|
Mondial revenge 1200w
|
|
eypdnç yazan:
.. Tamam , benim 150 ZAT ın fren müşürü.. Araştırdım Outlook 150 de ayni gibi.. Şimdi .bu mekanik fren müşürlerinin çalışması fren kolu hareketine bağlıdır. Kola bastığında basılı düğme serbest kalır devreyi tamamlar ve fren lambası yanar. Fren kolunu bıraktığında düğme içeri girer ve devreyi acar fren lambası söner.. Hidrolik yağı ,merkez takımı veya basıncı ile alakalı değildir.. . . . Sen sorunu fren elciğinde ,müşür içinde ,yayında veya telinde arayacaksın.Devamlı yandığına göre .kısa devre de olabilir |
Ahmet Erşen
Bostanlı . İZMİR Piaggio X 9 250 / 2007 Mondial ZAT 150 XL A Rh + / 1949
Son Düzenleme: 21 Ara 2017 21:15 yazan Ahmet Erşen.
|
|
|
Mondial revenge 1200w
Son Düzenleme: 21 Ara 2017 11:56 yazan eypdnç.
|